zaterdag 20 april 2024

142.000 TT-bezoekers

De bezoekerscijfers van de Dutch TT zijn niet mis, zo heeft het TT Circuit bekend gemaakt. Alleen al op de wedstrijddag kwamen er 97.150 betalende bezoekers aan de poort. In totaal trok de TT zelfs 142.000 bezoekers. Dat zijn ongeveer 10.000 meer bezoekers dan de afgelopen twee jaren.

Natuurlijk staat het mooie weer aan de basis van deze goede cijfers, maar ook de spannende strijd om het kampioenschap en de herrezen status van superster Valentino Rossi spelen mee. 

Ook het TT Festival is met een opmars bezig. Waar vorig jaar nog geen 100.000 bezoekers kwamen, waren dat er dit jaar meer dan 150.000. De organisatie spreekt dan ook over een zeer succesvol evenement.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen