vrijdag 29 maart 2024

MV op TV

Vind je het nou ook zo jammer dat je zo weinig ziet van de MV Agusta F3? Zet dan 12 juli maar vast in je agenda. Het programma Megafactories van National Geographic zal dan een paar deuren opendoen van de fabriek in Varese.

Uiteraard is dat een volledig geregisseerd verhaal, valt de toon te voorspellen en zal elk unieke detail flink aangedikt worden. De programmamakers zijn gelukkig echter ook goed in het leveren van serieus interessant kijkvoer, dus voor de plaatjes zit je zeker goed. En het is altijd leuk om te zien hoe MV is geworden wat het nu is.

Als er dan nog een paar rijbeelden van de F3 bij komen is het helemaal goed, toch? Dus, 12 juli, tien uur ’s avonds. Dat is net na de barbecue en net voor de marshmallows.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen